TUOTANNOT

Miston tuotanto-näkymästä näet helposti näytelmien nimet, esity- ja harjoitusmäärät, sekä produktion alkamis-, loppumis ja ensi-illan ajankohdat. Osio pitää sisällään myös muuta arkea helpottavaa tietoa, kuten näytelmien väliaikojen ajankohdat, sekä teokselle resursoidut tai roolitetut henkilöt tai tehtävät. Uusien tehtävien lisääminen on helppoa itseään täydentävän listan avulla, joten uuden tehtävän lisääminen tapahtuu työtä tehtäessä ilman hankalia ylläpitotöitä.


NÄYTÄNTÖKALENTERI

Näytäntökalenterin ominaisuuksia ovat esimerkksi raahaa- ja pudota toiminto, sekä aamu- ja iltatapahtumien automaattinen luominen. Miston näytäntökaleneriin voit valita minkä tahansa aikajakson, joten esim. yhden näytäntökauden tarkastelu on helppoa – samoin kuin tapahtumien kopioiminen viikolta toiselle.


TYÖAJAT

 

Miston työaika-näkymässä voit suunnitella työaikoja tai poissaoloja joko viikoittain klikkaamalla, raahaamalla tai generoimalla työajat resurssoidun mukaisesti.


RAPORTIT

Miston raporttinäkymä on nopea ja selkeä. Raportti muodostetaan aina samasta aineistosta, jonka käyttäjä näkee, joten ylimääräisiä ohjelmia (word, excel, pdf) ei tarvita.